suCHs FAn
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
suCHs FAn

SUCh faN

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

msniN HACKLendiMİ?:D

YazarMesaj

msniN HACKLendiMİ?:D Empty
MesajKonu: msniN HACKLendiMİ?:D   msniN HACKLendiMİ?:D Icon_minitimeC.tesi Mart 29, 2008 2:06 pm

Arkadaşlar msn inizin hacklenmemesi için bi kaç basit uyarı..çogunuz biliyordur ama bilmeyenler ve yeni başlayanla için..

1. Kesinlikle elektronik posta adreslerinizde önemli bilgileri tutmayın. (kredi kartı,şifre vs...)

2.Arkadaşlar msn hack çeşitli yöntemlerle yapilmaktadir..bu yöntemler zaten forumda vardır.onun için ben hiç o konuya değinmeyecegim...

3.Kişi listenizi yedekleyin..nasıl mı??

Msn Penceresinde bi menü vardır(herkez biliodur)oradan kişilere girin biraz aşagıya bakın ve Anlık ileti kişilerini kaydet i görüceksiniz..oraya tıklayın daha sonra kaydetmek istediginiz yeri seçin..ve kaydetin..

4.İki msn adresiniz olsun.neden mi?

arkadaşlar kendinize 2 msn açın sürekli kullanacagınız msn i açarken alternatif e-posta adresine diger msn i yazın..ve o msn inizi kimseye sölememenizi tavsiye ederim..

msn iniz çalındı ise ve çalan kişi acemi veya daha yeni çalmıs ise;parolamı unutttum dan girin önce gizli soruyu değiştir seçenegini deneyin..eger çalan kişi değiştirdiyse;
o zman da diğer seçenek olan parolo sıfırlama seçenegini e-possta adresime gönder diyin daha sonra size soracak(yanlış hatırlamıyosam)
alternetif e-posta mı die orayı işaretliyim.gönder diyin..eger çalan kişi acemiyse..orayı deiştirmeyi unutmus olabilir ve msn izi kurtarabilirsin..

5..eger msn izi tamamen kaybettiyseniz..hemen diger msn inize gitip..önceden kaydetiğiniz anlık ileti kişileri listenize ekleyin ve herkeze bi mail çekin..mail de;ben ***** benim msn adresim çalındı..bu yeni adresimdir..digerini silin diye bi mail çekerseniz

bu dediklerimi yaparsanız msn iniz çalınsa bile hiç hiç zarar almazsınız...

Not:msn de toplu kişi eklemeyi bilmeyen arkadaşlar için; msn penceresindeki menüde kişiler var oraya tıklayın..en altda anlık ileti kişilerini al yazıo tıklayın ve önceden nereye kaydetiyseniz oraya gitip alın....

msniN HACKLendiMİ?:D
1 sayfadaki 1 sayfası